Brievenbus

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

JOMA BRIEVENBUS INDIVIDUAL LINE OXID MEXICAN

Een sterke brievenbus waar veel in past, dat is de Joma brievenbus individual line oxid mexican. De post kan vanaf de bovenzijde in de brievenbus worden gedaan en dankzij het slot is alles goed opgeborgen. Kortom: een kwalitatief goede brievenbus.
SRD 1406,35

JOMA BRIEVENBUS 51-E ZWART GARDEN

Een brievenbus met een traditionele uitstraling, dat is de Joma Brievenbus Zwart Garden. De brievenbus heeft een klein puntdakje, wat het geheel een gezellige en huiselijke sfeer geeft. De post kan vanaf de voorzijde in de brievenbus worden gedaan en dankzij het slot is alles goed opgeborgen. Kortom: een kwalitatief goede brievenbus.
SRD 1248,30

JOMA BRIEVENBUS 51-E OXIDO GARDEN

Een brievenbus met een traditionele uitstraling, dat is de Joma Brievenbus Oxido Garden. De brievenbus heeft een klein puntdakje, wat het geheel een gezellige en huiselijke sfeer geeft. De post kan vanaf de voorzijde in de brievenbus worden gedaan en dankzij het slot is alles goed opgeborgen. Kortom: een kwalitatief goede brievenbus.
SRD 1248,30

JOMA BRIEVENBUS 52: OXIDO

De Brievenbus is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal met een duurzame coating. Inwerpopening van deze brievenbus zit aan de bovenzijde en is voorzien van een regendichte klep. Ook geschikt voor grotere poststukken zoals een postordercatalogus. Met het cilinderslot en de 2 gecodeerde sleutels is de brievenbus te openen. Geschikt voor bevestiging aan een muur of op een paal.
SRD 1287,40

JOMA BRIEVENBUS 05 GREEN GARDEN

Een sterke brievenbus waar veel in past, dat is de Joma Brievenbus Green Garden. De brievenbus heeft een lichtjes gebogen voorzijde, wat het geheel een moderne uitstraling geeft. De post kan vanaf de bovenzijde in de brievenbus worden gedaan en dankzij het slot is alles goed opgeborgen. Kortom: een kwalitatief goede brievenbus.
SRD 682,80

JOMA BRIEVENBUS 05 BLACK GARDEN

Een sterke brievenbus waar veel in past, dat is de Joma Brievenbus Black Garden. De brievenbus heeft een lichtjes gebogen voorzijde, wat het geheel een moderne uitstraling geeft. De post kan vanaf de bovenzijde in de brievenbus worden gedaan en dankzij het slot is alles goed opgeborgen. Kortom: een kwalitatief goede brievenbus.
SRD 682,80