Kook & Bakgerei

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BRINOX BAKBLIK 39.5CM GRAPHITE

Geef uitdrukking aan je vrijheid in de keuken door recepten te testen en ingrediënten om te zetten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakvormen van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de diepe rechthoekige bakvorm met afmeting 39,5x28x6,6 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is makkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium frame. Pro-flon anti-aanbaklaag: minder olie, plakt niet, makkelijker schoon te maken PFOA-vrij. Handgrepen die het hanteren vergemakkelijken
SRD 0,00

BRINOX BAKBLIK 33.5X24.0X6.1CM CHERRY

Druk uw vrijheid uit in de keuken, test recepten en verander ingrediënten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakvormen van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de diepe rechthoekige bakvorm met afmeting 33.5X24X6.1 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is gemakkelijker schoon te maken, is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. In deze versie, verkrijgbaar in de kleur Cherry, die meer kleur in de keuken brengt en uw keuken transformeert in een meer authentieke en vrolijke omgeving. Aluminium frame, antiaanbaklaag pro-flon, antiaanbaklaag, gemakkelijk schoon te maken, bakelieten handgrepen
SRD 0,00

BRINOX BROODBLIK 30CM CHERRY

Druk je vrijheid uit in de keuken, test recepten en verander ingrediënten in geweldige momenten met de Bakeware-lijn bakplaten van Brinox. Met aluminium structuur en non-stick pro-flon, de broodpan met afmeting 30X12.5X7 cm, verbruikt minder olie, plakt niet, is gemakkelijker schoon te maken en is PFOA-vrij en heeft handvatten die het hanteren vergemakkelijken. Aluminium structuur, non-stick pro-flon, niet plakkerig, gemakkelijk schoon te maken, bakelieten handgrepen.
SRD 0,00

BRINOX UITLEKLEPEL 34CM

SRD 0,00

BRINOX RIJSTLEPEL 30.50CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De Asti rijstlepel heeft de ideale diepte en kromming om deze korrel te serveren. De kom is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglansafwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product is 30,5 cm x 6 cm groot.
SRD 0,00

BRINOX SOEPLEPEL 28.50CM WIT ASTI LINE

Fleur uw keuken op met keukengerei dat speciaal is ontwikkeld om de bereiding van uw recepten te vergemakkelijken en uw gerechten nog lekkerder te maken. De terrine van de Asti-lijn heeft de ideale diepte en kromming om bonentaarten, soepen, crèmes, sauzen en zelfs punch te serveren. De kom is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglansafwerking, een materiaal dat niet alleen verfijnd is, maar ook resistent en gemakkelijk schoon te maken. Het product heeft een inhoud van 90ml (28.5cmx9cm)
SRD 0,00